VVAZ
Intermedis

Klik hier voor
onze diensten

Intermedis A & A

Over VVAZ

VVAZ Intermedis is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in de financiële begeleiding en advisering van (para)medici- en vrije beroepsbeoefenaren. De laatste jaren adviseren wij in toenemende mate ook de DGA en in aanmerking komende particulieren.

VVAZ Intermedis stelt zich als doel de juiste balans te vinden tussen de zakelijke- en privé financiën van haar relaties. Dat creëert rust en ruimte. En op die manier kunt u en uw gezin de vruchten plukken van uw inspanningen. Nu en in de toekomst.

Dit vereist een vergaand inzicht in de vaak complexe bedrijfsvoering van uw organisatie, maatschap of praktijk en een goed gesprek over uw wensen en eventuele toekomstplannen. Iedere praktijk en privé situatie heeft immers zijn eigen uitgangspositie en specifieke kenmerken.

VVAZ Intermedis stelt, indien gewenst, een uitgekiend pakket van voorzieningen, financieringen en verzekeringen samen. Geheel op basis van de huidige regelgeving en met een open oog voor de toekomst.
Verzekeringen, beleggingen, financiële planning, pensioenen en financieringen zijn zaken van vertrouwen! Dat realiseert VVAZ Intermedis zich als geen ander.

De vaak jarenlange persoonlijke relaties met onze cliënten zien wij als het ultieme bewijs van dit vertrouwen. Daar zijn wij trots en zuinig op. En we spannen ons iedere keer weer tot het uiterste in om dit vertrouwen waar te maken.
VVAZ Intermedis neemt u graag al uw financiële zorgen uit handen.

Neem dus gerust contact met ons op!


mr Eric Lammerts van Bueren
mr Theo Geominij
Helga Scheeren FFP CFP®