Huis kopen?

Bereken hier
uw maximale
hypotheek

Intermedis A & A

Vacature administratief medewerker (m/v) binnendienst assurantiŽn

Geplaatst op: 03-06-2019, 16:05:06

Vacature: administratief medewerk(st)er binnendienst assurantiën M/V. 

Wij, VVAZ Intermedis te Bunde, zijn op zoek naar een administratieve medewerk(st)er binnendienst assurantiën.

Het betreft een functie voor 24 – 28 uur per week.

Jij informeert en adviseert onze cliënten over verzekeringsproducten en schadegevallen en verzorgt  de administratieve afhandeling hiervan. Hiermee ben jij, samen met je collega’s, de commerciële backoffice van de afdeling. De afdeling bestaat uit 3 collega's.

Je onderhoudt contacten met klanten en diverse partners zoals verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen, maar ook heb je dagelijks contact met collega’s van andere afdelingen. Je zorgt dat schadedossiers altijd compleet en tot in de puntjes voorbereid zijn. Je adviseert klanten en collega’s over verzekering- en schadevraagstukken, maakt hiervoor diverse berekeningen en verschaft zo de klant en je collega een optimaal inzicht. Daarnaast heb je een actieve rol in projecten en lever je hiermee een bijdrage om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Ook heb je een rol in het bewaken van de werkprocessen en kom je met verbetervoorstellen om deze up-to-date te houden.

Wat wij bieden

Een professionele en zakelijke werkomgeving in een informele en collegiale werksfeer. Enthousiaste collega's met de juiste teamspirit en hands-on mentaliteit. Leuke, afwisselende fulltime functie binnen een informele organisatie met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

          Je beschikt over aantoonbaar MBO werk en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie                     
          Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Inkomen en Schade particulier en zakelijk
          Je hebt kennis hebt van automatisering (Dias, berekeningstools, Office programma’s, etc.)
          Je bent communicatief en administratief ijzersterk en accuraat
          Je weet je van aanpakken, bent zelfstandig en vindt het leuk om de kartrekkersrol te vervullen binnen het bestaande team

De genoemde WFT diploma’s zijn conform wetgeving noodzakelijk, zonder de vereiste papieren heeft het geen zin om te reageren.

Indien jij jezelf herkent in de kernwaarden: proactief, ondernemerschap, passie, klantgericht, samenwerken en voldoet aan de gestelde functie-eisen, stuur dan jouw cv met motivatiebrief naar info@vvazintermedis.nl

Indien je meer informatie wenst, kun je altijd contact opnemen met Helga Scheeren (043-3690370). 

Vorige pagina